Nosaltres

A Casa Avellí ens apassiona l’art i la bellesa de la ceràmica

La nostra història va començar amb el desig de compartir amb el món la màgia d’aquestes peces fetes a mà

Cadascuna amb el seu propi caràcter i encant. La nostra botiga és el resultat del treball conjunt de talentosos artesans i amants de l’art, que han dedicat la seva creativitat i habilitats per crear ceràmiques excepcionals que capturen l’essència de la natura i l’essència humana.

A cada peça que oferim, trobaràs l’amor i la dedicació amb què ha estat creada. El nostre compromís amb la qualitat i l’artesania ens impulsa a seleccionar amb cura els materials més fins ia seguir processos de fabricació tradicionals, garantint que cada producte sigui una obra mestra única.

La nostra visió és convertir casa teva en un lloc especial i acollidor a través de l’art de la ceràmica

Ja sigui que busques elements decoratius per embellir els teus espais o peces funcionals que facin el teu dia a dia més especial, estem aquí per brindar-te una experiència de compra inoblidable.

Ens sentim orgullosos d’oferir un servei al client excepcional i assessorament personalitzat, perquè volem que trobis la peça perfecta que reflecteixi el teu estil i personalitat.

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge artístic i descobreix la riquesa i versatilitat de la ceràmica a Casa Avelli. Et convidem a explorar la nostra col·lecció i ser part de la nostra història apassionant!